ékszerek, ezüst, arany ékszerek, extrém ékszerek, nagy ékszerek, orvosi fém

Milyen színű ékszert viseljek?

Te tudod, hogy az arany vagy az ezüst áll jól neked?

Az ékszerek öltözékünk joker kiegészítői, hiszen bármilyen stílushoz viselheted őket, legyen az aznapi szett akár sportos, akár elegáns. Nem feltétlenül kell, hogy ismerd a pontos színtípusodat ahhoz, hogy tudd, milyen színű ékszert viselj. Elég, ha figyelembe veszed az outfited színeit és a kiválasztott ékszert ahhoz igazítod.
Fekete pepitás miniszoknya arany színű gombokkal
A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha az öltözékedben már eleve szerepel valamilyen arany vagy ezüst kis kiegészítő, például egy gomb vagy egy öv, aminek a színéhez tudod igazítani a választott ékszert.
Milyen ékszert válassz, ha nincs ilyen kiegészítő a ruhádon?
 

Kinek áll jól az ezüst?

Az ezüst inkább a hideg típusú bőrtónusokhoz passzol, például ha nyár vagy tél típusú vagy, akkor az ezüst egy tökéletes választás számodra. Az ezüst színű ékszerekkel egyszerűbb dolgunk van, hiszen míg az aranynak többféle árnyalatai lehetnek, olykor sárgás, olykor rózsaszínbe nyúló, az ezüst ékszereknek általában nagyon hasonlóak az árnyalatai, így a különböző ezüst ékszerek egymással való párosítása is megkönnyítheti a dolgunkat az öltözékünk kigondolásánál.

elegáns köves ezüst fülbevaló

Kinek áll jól az arany?

Az arany ékszer tökéletes választás a meleg bőrtónusúaknak, a tavasz és tél típusúaknak. Amennyiben úgy érzed, hogy inkább a világos valamint a narancsos, vöröses színek állnak neked jól, a sötét színek, különösen a fekete inkább sápaszt, akkor nagy valószínűséggel meleg bőrtónussal rendelkezel.

fekete félvállas elegáns ruha vállán ezüst díszítéssel
A fent leírt tippeket azoknak javaslom, akik biztosra szeretnének menni az ékszer színének kiválasztásánál. A divatban azonban egyre elterjedtebb, hogy az arany és ezüst ékszerek, kiegészítők viselését keverjük. Gondoljunk csak bele az ikonikus kétféle színű arany és ezüst fém órákba.
Egy gondolatot kiemelnék ékszerválasztásnál, ami a CHILI dresses fő üzenete: Érezd magad jól és kényelmesen abban, amit viselsz.
Vissza a blogba